Bir çok açık kaynak kodlu, ücretsiz e-ticaret yazılımı bulunuyor. En iyi açık kaynak kodlu (open source) e-ticaret yazılımlarını derliyoruz.
Bu yazıda derlenen tüm e-ticaret yazılımlarını Linux Hosting Paketleri üzerinden zahmetsizce kurabilir ve kullanabilirsiniz.
OpenCart özellikle e-ticaret web siteleri için tasarlanmış PHP alt yapılı ücretsiz e-ticaret yönetim sistemidir. Ortaklık programı, kupon kodları, indirim kodları özelliği bulundurur. 3.parti eklenti ve tema desteği bulunur. Ücretli ve ücretsiz bir çok tema çeşidi de bulabilirsiniz.
https://www.opencart.com/ adresi üzerinden demosunu inceleyebilir ve indirebilirsiniz.
Woocommerce dünyada en çok bilinen ve kullanılan, WordPress alt yapısı ile çalışan açık kaynak kodlu bir eklentidir. Kullanımı kolay ve sadedir. Çok kullanıldığı için hakkında bir çok doküman ve bilgi bulunur.
osCommerce de bir diğer ücretsiz ve açık kaynak kodlu mağaza yönetim sistemi. Yaklaşık 9000 ek eklentisi bulunuyor ve bir çok tema da bulabilirsiniz.
Drupal aslında eski bir içerik yönetim yazılımı ve platform. Daha sonra da e-ticaret için geliştirildi. Ücretsiz ve açık kaynak kodlu. 3. parti eklentiler ile entegre olabilir.
https://drupalcommerce.org/ bağlantısını takip ederek indirebilirsiniz.
Jigoshop da, Woocommerce gibi WordPress alt yapısı kullanan bir eklenti aslında. Kolay ve sade bir arayüzü bulunur. Detaylı raporlama sistemleri sunar.
www.jigoshop.com adresi üzerinden demosunu ve geliştirdiği temaları inceleyebilirsiniz.
Tomato Cart osCommerce 3’ü temel alan, açık kaynak kodlu ücretsiz bir mağaza yönetim sistemidir. Kullanımı kolaydır. Ayrıca bir içerik yönetim sistemi (CMS) görevi de görür.
PrestaShop diğer e-ticaret betiklerine nazaran daha profesyonel bir görünüme sahip mağaza yönetim sistemidir. Freemium olarak adlandırılır. Daha sade halini ücretsiz kullanabilir fakat geliştirilmiş özellikler için ücretlendirme yapılır.
Linux işletim sistemi, açık kaynak kodlu özgür bir işletim sistemidir. Günümüzde dünya genelinde pek çok…
Cloud ve dedicated sunucu , günümüzde işletmelerin bilişim altyapılarını yönetmek için en çok tercih ettikleri…
En iyi veri yedekleme yöntemleri, bulut hizmetleri, yedekleme yaparken dikkat edilmesi gerekenlere dair her şey.
VDS (Sanal Ayrılmış Sunucu) donanım sanallaştırmasıdır. Ayrılmış sunucu tamamen tek bir kullanıcıya tahsis edilmiş fiziksel…
Plesk üzerinde, panel lisansınız bittiyse veya ssh üzerinde mail işlemleri yapmak isterseniz, aşağıdaki cli komutlarını…
Bilgi teknolojilerinde, sunucular ve network cihazları her zaman en önemli araçlar arasındadır. Özellikle veri merkezleri…